Blogg

GRATTIS

2013-05-20 00:54 | 0 kommentarer

till min underbar Nellie som blev 6 år i lördags, dagen spenderades på utställning i Piteå, bättre födelsedag går väl inte att ha!   Den här gången ställde jag alla hundarna med hjälp av mamma även Liconda´s Amadeuz "Tetris" och Liconda´s Anastacia "Siri" var där.

Först ut var killarna. Alle blev 2a i juniorklassen med excellent, jätte fin kritik. Armani 3a i juniorklassen åxå han med fin kritik. Tetris fick very good. Det var en hård domare och de blev många very good, så jag fick väl vara nöjd med excellent iaf. 

För flickorna gick de bättre, Polly vann juniorklassen med excellent, ck och blev sen andra bästa tik med CERT!!!   Siri blev 3a i juniorklass med excellent och Nellie blev 3a i championklassen med excellent och ck, hadde hon inte varit lite tjock hade hon placerat sig bättre kom domaren sen och sa och de är ju bra att hon säger de då vet jag att hon gillar henne ifall de blir och ställa för hon nå mer men nog ger de ju ångest åxå att jag inte hunnit få ner hon!   

Uppfödarklassen gick Alle, Polly, Tetris och Siri där vi blev 2a med HP av två grupper och avelsgruppen med Nellie hade jag samma hundar där vi åxå bev 2a med HP men av 4a grupper. De gick mycket bättre än jag förväntat mig och ställa grupp eftersom de var första gången för dom flesta, både för hund och ägare, kan ju bli lite struligt då ibland! 

cert 2

Liconda´s Amazingstar "Polly"

....

Nellie 


CERT!!! :)

2013-05-15 00:52 | 0 kommentarer

I söndags var jag med Polly och Armani i Iggesund på dalmatiner specialen som gick betydligt bättre än jag hade väntat mig. Jag visste att de skulle många fina hundar dit och konkuransen skulle vara hård, cert trodde jag inte på även om jag hoppades, de gör man väl alltid! :)

Armani blev 4a i juniorklassen med kanon kritik, lite lös i fronten i rörelse och hade kunnat ha mer förbröst bara, men så är de och vara junior. 

Sen var de Pollys tur som fick perfekt kritik, hon vann juniorklassen med ck och sen blev hon andra bästa tik med CERT!!! :) 

Min lilla gumma Liconda´s Amazingstar "Polly"

cert

Vi har även hunnit med 2 inoffare förra veckan, först var mamma och tränade med Alle i Piteå som blev BIM mot syrran Liconda´s Anastacia "Siri" som blev BIR. Själv ställde jag Timo, mamma och pappas cavalier som blev BIR menvi stannade inte till finalen sen. 

I torsdags var de Top Dog (inoffare) här hemma och då måste man ju vara med när de är på hemmaplan. :)

Armani blev BIR & BIG 1, Polly BIM och Alle och Agge andra bästa hane/tik. 

Blogghistorik

«maj 2013»
måntisonstorfrelörsön
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Senaste inlägg
Svensk vinnare
Nordiskt championat
Rallylydnad
Gimo
Dalmatinerspecial
Hemmaplan
World Dog Show
Alle
Uleåborg
Finland

Arkiv
2014
2013
  •    Maj
  •    April
  •    Mars
  •    Februari